Nowe menu - akcja "Gęsina na św. Marcina"

10 Lis
Od 11 listopada do 4 grudnia w restauracji TASTE_it można skosztować nowego menu w ramach ogólnopolskiej akcji "Gęsina na św. Marcina".
Zapraszamy na:
Rosół z pieczonej gęsi z lanymi kluskami Roasted goose broth with batter noodles | 21 PLN |
Sałatka z piersi gęsiej, z mango i granatem podawana z sosem jagodowym Goose breast, mango and pomegranate salad with bluberry sauce | 37 PLN |
Udko z gęsi z sosem jałowcowym, szarymi kluskami i kwaszoną kapustą z grzybami Goose thigh served with jumiper sauce, potato dumplings and sauerkraut with mashrooms | 56 PLN |
Pieczona pierś z gęsi podawana z sosem z podgrzybka brunatnego, z kaszą perłową i zasmażanymi burakami z żurawiną Roasted goose breast served with mashroom sauce, beetroot with cranberry and pearl barley | 62 PLN |