Loader

TASTE_it

Menu restauracyjne

Menu restauracyjne

MENU

PRZYSTAWKI | STARTERS
Carpaccio z buraków z dodatkiem grejpfruta, pomarańczy i jajkiem przepiórczym [26 pln]
Beetroot carpaccio with grapefruit, orange and quail egg
 
Sałatka z piersi kaczki z mango, granatem oraz sosem jagodowym [41 pln]
Salad with duck breast, mango and pomegranate salad served with blueberry sauce
 
Pierogi z nadzieniem ze świeżego szpinaku i sera feta podawane z sosem serowym [21 pln]
Dumplings filled with fresh spinach and feta cheese served with cheese sauce
 
ZUPY | SOUP
Rosół z kury zagrodowej podany z lanymi kluskami [19 pln]
Chicken soup with poured noodels

Aromatyczny barszcz z domowym mięsnym pasztecikiem [21 pln]
Traditional polish borscht served with meat pasty
 
Pikantna zupa z owoców morza z krewetkami [38 pln]
Spicy seafood soup with shrimps
 
DANIA GŁÓWNE | MAIN COURSE
Pieczona pierś z kaczki podawana z modrą kapustą i poznańskimi pyzami [58 pln]
Roasted duck breast served with red cabbage and Poznań’s yeast dumplings

 
Kotlet z dwóch mięs - schab i karkówka podany z  ziemniaczanym oraz modrą kapustą [58 pln]
Cutlet of two meats - pork chop and pork neck served with potato  and red cabbage
 
Wołowina Rydberg - kawałki polędwicy wołowej z pieczonymi ziemniakami i smażoną cebulą [68 pln]
Rydberg Beef - pieces of Argentinian beef loin served with roasted potatoes and fried onions
 
Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami, glazurowanymi burakami i sosem pieprzowym [88 pln]
Beef steak served with gratin potatoes, candied beetroots and fresh pepper sauce
 
Pieczony sandacz podany na dzikim ryżu z blanszowanymi warzywami i sosem z kwaszonego ogórka [62 pln]
Baked zander served on wild rice in pickled cucumber sauce with blanched vegetables
 
BURGERY | BURGERS [serwowane z frytkami | served with stek house]
Burger z piersi kaczki z dodatkiem mango, granatu i sosu barbeque [42 pln]
Burger with duck breast with the addition of mango, pomegranate and barbeque sauce
 
Burger z piersi kaczki z dodatkiem sera żółtego, sera feta, bekonu, cebuli i pomidora [42 pln]
Burger with duck breast with the addition of cheese, feta cheese, bacon, onion and tomato
 
MAKARONY | PASTA [wszystkie makarony wyrabiane są ręcznie | all pasta are homemade]
Tagiatelle z borowikami i świeżo tartym parmezanem [43 pln]
Tagiatelle with porcino mushrooms and freshly grated parmesan
 
DESERY | DESSERT
Fondant z belgijskiej czekolady  podawany z gałką lodów waniliowych [28 pln]
Belgian chocolate fondant served with vanilla ice cream
 
Lody podane z musem malinowym [25 pln]
Ice cream’s served with raspberry mousse 
 
MENU_malucha | KIDS_menu
Delikatny rosołek z lanymi kluseczkami [10 pln]
Delicate chicken broth with poured noodles
 
„Skubani” - Domowe nuggetsy z indyka z marchewką, frytkami i ketchupem [22 pln]
 "Free birds" - Homemade turkey nuggets served with cooked carrot, french fries and ketchup
 
„Gdzie jest Nemo” - Polędwiczki z dorsza z marchewką i frytkami [32 pln]
"Finding Nemo" - Codfish sticks served with cooked carrot and french fries
 
Makaronik własnej roboty z sosem pomidorowym [17 pln]
Handmade pasta with tomato sauce
 
 
 
 
 
Do góry
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij