"One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well."
Zamówienia można skladać do 25 marca 2024.
Odbiór zamówień odbywa się 30 marca do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl
zupy:
_żurek na własnym zakwasie z biała kiełbasą i boczkiem [55 PLN | 0,9 l]
_barszcz biały na wędzonych warzywach (wege) [55 PLN | 0,9 l]
mięsa: [podane wartości są wartościami minimalnymi]
_kaczka pieczona w całości z jabłkami i sosem majerankowym – 1 szt. [sprzedawana tylko w całości - 100g | 7,5 PLN]
_udka kacze konfitowane z czosnkiem 1szt/19zł
_szynka gotowana w całości z sosem chrzanowym 1 szt. [sprzedawana tylko w całości - 100g | 16 PLN]
_zrazy wołowe w ciemnym sosie [1szt. |19 PLN]
_pieczony schab z morelą [0,5 kg | 65 PLN] [sprzedawane po 0,5kg]
wędzonki WŁASNEJ PRODUKCJI: 89 PLN | 1 kg [zamówienie minimalne 0,5 kg - sprzedawane po 0,5 kg]*
_szynka myszka
_karkówka
_schab
BUFET zimne: [podane wartości są minimalnymi do zamówienia]
_sałatka jarzynowa [500 g | 39 PLN]
_pasztet z dzika [500 g | 49 PLN]
_kiełbasa w słoiku [200 g | 25 PLN]
_terrina z indyka z suszoną morelą i żurawiną [500 g | 79 PLN] [sprzedawane po 0,5kg]
dodatki:
_szagówki [500 g | 49 PLN]
_modra kapusta [500 g | 49 PLN]
_ćwikła z chrzanem [500 g | 39 PLN]
_sos chrzanowy [200 g | 19 PLN]
Zamówienia można skladać do 25 marca 2024.
Odbiór zamówień odbywa się 30 marca do godziny 12:00
WIĘCEJ INFORMACJI:
tel. 61 898 37 80 | 883 314 142
mail: rec@hotelarnia.pl