Loader

TASTE_it

BOŻE NARODZENIE

CATERING ŚWIĄTECZNY

Zamówienia można składać do 20.12.2020 r. Odbiór zamówień do 24.04. do godz. 12:00

mail: rec@hotelarnia.pl
tel. 883 314 142

Szef Kuchni poleca:
 

ZUPY:
_Zupa grzybowa na karmelu [0,8l] [42 zł]
_Barszcz z malinami (VEGAN) [0,8l] [39 zł]
_Zupa rybna [0,8l] [44 zł]

DANIA GŁÓWNE [RYBNE] – [porcja ok. 500 g]:
_Filet z karpia marynowany w mleku i cebuli [100 g] [13 zł]
_Sandacz marynowany w tymianku [100 g] [16 zł]
_Łosoś z palonym koprem włoskim i brązowym masłem[100 g] [27 zł]

DANIA GŁOWNE [MIĘSNE]:
_Wolno gotowana szynka wieprzowa [100 g] [7 zł]
_Tradycyjny zraz wołowy + sos [100 g] [17 zł]
_Karkówka z dzika dzuszona z jałowcem [100 g] [17 zł]
_Kaczka pieczona w całości z pomarańczą i gruszką + sos [100g] [6 zł]

DANIA GŁÓWNE WEGETARIAŃSKIE:
_Pierogi z kapustą i grzybami [1szt.] [4 zł]
_Makiełki z chałką [100 g] [6 zł]

PRZYSTAWKI ZIMNE:
_Pasztet z dziczyną i orzechami [100 g] [8 zł]
_Pasztet wegetariański z czerwoną soczewicą [100 g] [7 zł]
_Śledź w miodzie pitnym [100 g] [11 zł]
_Śledź z pieczoną papryką [100 g] [11 zł]
_Ryba po grecku z wędzoną papryką [100 g] [8 zł]

DODATKI:
_Sos z grzybów [100 ml] [12 zł] 
_Sos z wędzonym boczkiem i śliwką nałęczowską [100 ml] [15 zł]
_Szagówki [100 g] [5 zł]
_Kapusta z grzybami [100 g] [11 zł]
_Modra kapusta na smalcu [100 g] [9 zł]
_Pasztecik z kapustą i grzybami [1szt.] [10 zł]
_Pierożki do barszczu [100 g] [11 zł]

up
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close