Loader

TASTE_it

CATERING WIELKANOCNY

Catering

Zamówienia można składać do 8.04.2020 r. Odbiór zamówień do 11.04. do godz. 14:00

mail: rec@hotelarnia.pl
tel. 883 314 142

Szef Kuchni poleca:
 
_Żurek na naturalnym zakwasie z kiełbasą [1l - 50 pln / 0,5l - 29 pln]
_Barszcz staropolski [1l - 52 pln / 0,5l - 29 pln]
_Krem chrzanowo-szczawiowy [1l - 48 pln / 0,5l - 25 pln]
_Kaczka pieczona w całości z nadzieniem śliwkowo-jabłkowym [100 g - 9 pln]
_Schab pieczony z nadzieniem do wyboru: żurawina śliwka | morela | figa [100 g - 23 pln]
_Zrazy wieprzowe z nadzieniem tradycyjnym [100 g - 16 pln]
_Zrazy wołowy z nadzieniem tradycyjnym [100 g - 21 pln]
_Sandacz w sosie ogórkowym [100 g - 31 pln]
_Łosoś pieczony w sosie szczawiowym [100 g - 32 pln]
 
_Łosoś norweski z jajkiem w glazurze rybnej [100 g - 31 pln]
_Sandacz z limonką w glazurze rybnej [100 g - 29 pln]
_Pasztet tradycyjny [100 g - 9 pln]
_Jajko faszerowane pastą serowo - łososiową [porcja - 9 pln]
_Jajko faszerowane pastą serowo - borowikową [porcja - 9 pln]
_Galarciki drobiowe [100 g - 14 pln]
_Galart wieprzowy [100 g - 14 pln]
_Sałatka jarzynowa [100 g - 7 pln]
 
_Buraczki zasmażane [100 g - 8 pln]
_Kapusta modra [100 g - 8 pln]
_Sos tatarski z borowikiem [100 g - 9 pln]
_Ćwikła z chrzanem [100 g - 9 pln]
_Sos chrzanowy [100 g - 9 pln]
 
_Domowy sernik [100 g - 5 pln]

POLECAMY RÓWNIEŻ:
_Piwo HOT_elarnia [0,33 ml - 12 pln]
Do góry
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij